Ambalaje

>Ambalaje
Ambalaje2022-05-26T14:52:01+00:00

Ambalaje

Ambalajul, acest ”vânzător tăcut” reprezintă un element cheie atât pentru protecția temporară a produselor cât și o component a mixului de marketing. Alegerea unui ambalaj de calitate, cu un aspect atrăgător este o formă de respect atât pentru producători cât și pentru consumatorul final. Este foarte important ca si ambalajul produselor dumneavoastra sa reflecte calitatea superioara a acestora

Firma noastră este specializată în producția de ambalaje de dimensiuni mici și medii cu forme prelucrări diverse (decupări, perforări, diverse sisteme de închidere, etc) pentru o gamă largă de produse alimentare sau alte produse existente pe piață.

Astfel oferim o soluție complete de ambalaje pentru catering, cofetării și pizzerii (o gamă largă de caserole de unică folosință, tăvițe, pungi și sacoșe din hârtie, etc), cutii autoformate din carton, cutii arhivare, ambalaje de prezentare într-o multitudine de forme, dimensiuni și culori

Aceste ambalaje se realizează din carton ondulat, duplex sau alte material specifice. Toate produsele se pot personaliza prin imprimare color sau monocrom, după preferință.

De asemenea putem proiecta pentru dumneavoastră diverse ambalaje care să se adapteze corespunzător nevoilor dumneavoastră sau clienților finali.

De asemenea suntem specializați în realizarea ambalaje și cutii de prezentare realizate din materiale speciale sau înnobilate cu piele sau imitație de piele, etc și personalizate la cerere.

Ambalaje Fast-Food

Sacose Hartie

Pungi Hartie

Cutii Pizza

Cutii Carton Duplex